Positivt slut på en händelserik och härlig helg!

Det började på lördagen med en föreläsning om Mindfulness i Nynäshamn för hivpositiva. Härlig stämning bland fina killar och tjejer, som hade ett öppet sinnelag att lära sig något nytt.

IMG_2035IMG_2034

På söndagen var det dags för att gå upp tidigt för att organisera en gårdsloppis. Även här var det en härlig stämning och stor uppslutning av grannar och besökare. Det var absolut rätt dag att ordna en sådan eftersom mycket folk var ute för att rösta!

Dagen avslutades med ett tvåtimmarspass utanför vallokalen för att dela ut röstsedlar för ett av oppositionspartierna. Även där var det glad och trevlig stämning. SD var inte där!

Vallokalsundersökningen visar på att det blir ett regimskifte. Det känns underbart att det blir så. Åtta år med de borgerliga partierna har varit åtta år för mycket med försämringar på alla områden. Tråkigt att Sverigedemokraterna verkar få en vågmästarroll  och tråkigt att KD fortfarande har en plats i riksdagen. I skrivande stund är det osäkert om F! tar sig in i riksdagen. Det vore kul att få se Gudrun i riksdagen igen!

Hur som helst så är 90% av Sveriges befolkning antirasister!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s